Iznajmite Brod Na Korčuli I Istražite Obalu Na Svoj Način

objavljeno u: Nekategorizirano | 0

Kamo se otisnuti nakon što iznajmite brod brod na Korčuli? Obala nudi mnogo skrivenih mjesta i udaljenih uvala s prekrasnim morskim bojama. Odaberite plovilo koje odgovara vašem ritmu i otisnite se na sinje more.

Lido čamac za najam na moru ispred Prižbe na Korčuli

Uživajte u prirodi sporijim tempom

Odlazak na more jednostavan je uz Lido najam brodova za svačiji ukus. Za opušten pristup postoji nekoliko tipičnih tipova broda pasara, što je izvrsno za kraće izlete oko južnog dijela otoka. Otočići ispred Prižbe, Gršćice ili Karbuna izvrsni su za istraživanje. Mnogi od njih skrivaju uvale i područja u kojima možete privezati brod i plivati ​​ili zaroniti i diviti se plavoj boji morskih dubina. S vjetrom u kosi i mirisima mora, dobar provod je zajamčen!

Istražite više s gliserom ili gumenjakom

Mnogi ljudi sanjaju o plovidbi prema udaljenim obalama i istraživanju velikog plavetnila. Lido rent nudi niz glisera i gumenih čamaca sa snažnim motorima u kojima će iskusni ljubitelji plovila uživati. Osjetite vjetar i ljetni povjetarac jašući valove na ovim moćnim plovilima! Kao ideju za brzi dnevni izlet dok boravite na Korčuli, preporučamo otok Lastovo. Ima sjajna mjesta za kupanje i restorane s parkingom za brodove. Obala ovog prekrasnog područja također je vrlo privlačna i puna manje poznatih lokaliteta iz prošlosti. Kontaktirajte nas za više informacija i savjeta o mjestima za posjetiti oko Korčule.

Gliser na pučini Korčule u ponudi Lido rent

Zabava na vaš način!

Možete se i drugačije zabaviti na moru – s jet ski i seabobom u Lido rent ponudi, svakako ćete htjeti iskusiti akciju na i u moru. Jet ski je prvi izbor za ljubitelje adrenalina. Kliziti po morskoj površini i osjetiti brzinu na otvorenom moru ispred sebe uvijek je zabavno! Za one od vas koji žele isprobati nešto novo i uzbudljivo svakako savjetujemo isprobati seabob. Ako ste ikada sanjali da plivate poput dupina, seabob je za vas. Uređaj se drži rukama i s njima se manevrira kroz valove ili prema dubinama – baš poput dupina. Bez obzira radi li se o brzoj vožnji jet-skijem ili akcijskim trenutcima sa seabobom, zabava je zajamčena.

Lido jet ski najam na Korčuli u Prižbi