Prižba plaže uvale otoci

Obala i škoji Prižbe

Prižba – destinacija prepuna mjesta za istraživanje i uživanje na koji god način želite. Osamljeni otočići idealni su za izlet čamcem i bijeg od civilizacije – Vrhovnjak krije brojna mjesta pogodna za kupanje, Sridnjak je idealan za odmor u hladovini, a Crklica i Stupa imaju zanimljivo oblikovanu obalu za istraživanje – preporučamo da posjetite stranu koja gleda na otvoreno more i zaronite u veliko plavetnilo. Prošetajte se rivom, uživajte na plaži ili se otisnite na more na avanturu jet-skijem.

Iznajmljivanje čamaca Gršćica

Gršćica i Karbuni

Gršćica i Karbuni – područje s prelijepim arhipelagom za istraživanje! Kad se otisnete iz mirne uvale Gršćica pogodne za držanje čamca, put na istok vas vodi preko brojnih manjih uvala do Karbuna, malog mjesta s mnoštvom otočića koji kriju osamljene plaže i prostrane dubine – jednostavno, birajte koji vam se najviše sviđa.

Brna Istruga plaža

Uvale oko Brne

Brna – tipična mediteranska uvala ispred koje se otvora prostrana morska pučina. Od popularnog ljetovališta do pješčane uvale sa sportskim sadržajima Istruga, pronaći ćete sve što vas zanima, a more ispred Brne poziva vas na nezaboravnu jurnjavu jet-skijem.